Általános Szerződési Feltételek

 • Feltételek

  www.creemorganics.com

  hatályos 2022.05.02. napjától

  Kérjük, hogy megrendelése véglegesítése előtt figyelmesen olvassa el a jelen dokumentumot, mert megrendelése véglegesítésével Ön elfogadja a jelen ÁSZF tartalmát!

  Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák a CRÉEM Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely 8681 Visz, József Attila utca 2., fióktelep: 8681 Visz, Rákóczi u. 40. adószám: 10639865-2-43), mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél (továbbiakban Ügyfél vagy Vevő, vagy Megrendelő) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (A szolgáltató és az Ügyfél a továbbiakban együttesen Felek.) A webshopban történő vásárlás feltétele a jelen ÁSZF elfogadása.

 • 1. Impresszum – Üzemeltetői adatok

  Név: CRÉEM Korlátolt Felelősségű Társaság 
  Székhely: 8681 Visz, József Attila utca 2.
  Levelezési cím: 
  8681 Visz, József Attila utca 2.
  Nyilvántartásba vevő hatóság: Kaposvári Törvényszék Cégbírósága
  Cégjegyzékszám: 
  14-09-320070
  Adószám: 
  10639865-2-14
  Képviselő: Dr. Varga Péter Pál ügyvezető
  E-mail:vpp@vpphome.hu
  Honlap: www.creemorganics.com

  Tárhelyszolgáltató adatai:

  ArtMagister Kft.
  Cégjegyzékszám: 01-09-176060
  Adószám: 24662930-2-43
  Székhely: 1213 Budapest, Kórus utca 38.

  Elérhetőség: info@artmagister.hu 

 • 2. Alapvető rendelkezések

  2.1. A jelen ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen ÁSZF értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. (Elker. tv.) törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

  2.2. A jelen ÁSZF 2022.05.02. napjától hatályos és visszavonásig hatályban marad. A Társaság jogosult egyoldalúan módosítani a ÁSZF-t. A módosításokat a Társaság azok hatályba lépése előtt 11 (tizenegy) nappal a weboldalakon közzéteszi. Megrendelők a weboldalak használatával elfogadják, hogy rájuk nézve a weboldalak használatával kapcsolatos valamennyi szabályozás automatikusan érvényes.

  2.3. Megrendelő, amennyiben belép a Társaság által üzemeltetett webshop weboldalra, vagy annak tartalmát bármilyen módon olvassa – akkor is, ha nem regisztrált Megrendelője a webshopnak, a ÁSZFban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el. Amennyiben a Megrendelő nem fogadja el a feltételeket, nem jogosult a webshop tartalmának megtekintésére.

  2.4. Társaság fenntart magának minden jogot a webshop weboldal, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. Tilos a webshopon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Társaság írásos hozzájárulása nélkül.

 • 3. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

  3.1. A megjelenített termékek kizárólag online rendelhetők meg. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak forintban értendők, és tartalmazzák az áfát, de nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.

  3.2. A webshopban Társaság részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenít meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, illusztrációként szerepelhetnek.

  3.3. Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Társaság teljes körűen tájékoztatja Megrendelőket az akcióról és annak pontos időtartamáról.

  3.4. Házhoz szállítás esetén Magyarország településeire a GLS futárszolgálattal szállítjuk a megrendelt termékeket. Áruházunkban a termékválaszték folyamatosan változik, új termékek kerülnek fel és egyes termékek megszűnnek.

  3.5. Eljárás hibás ár esetén

  Nyilvánvalóan hibásan feltüntetett árnak minősül:

  • 0 Ft-os ár,
  • kedvezménnyel csökkentett, de a kedvezményt tévesen feltüntető ár (pl.: 1000 Ft-os termék esetén a 50 %-os kedvezmény feltüntetése mellett 100 Ft-ért kínált termék).

   

  Hibás ár feltüntetése esetén Szolgáltató felajánlja a termék valós áron történő megvásárlásának lehetőségét, mely információ birtokában a Vásárló eldöntheti, hogy megrendeli valós áron a terméket vagy minden hátrányos jogkövetkezmény nélkül lemondja a megrendelést.

 • 4. Regisztráció / Vásárlás

  4.1. Regisztráció

  A webshopban történő vásárláshoz nem kötelező regisztrálni, a regisztráció előnye, hogy nem kell minden egyes vásárlásnál újra és újra megadni az adatokat. Ha regisztrálni szeretne, akkor a [Belépés/Regisztráció] menüpontra kattintva meg kell adnia személyes adatait: nevét, e-mail címét és a jelszavát. Egy e-mail címhez csak egy regisztráció végezhető el.

  Ha a regisztrációját megfelelően érvényesítette az e-mailben lévő link követésével, akkor ezután már bármikor lehetősége van rendelést leadni áruházunkban. HA MÁR REGISZTRÁLT VÁSÁRLÓNK, akkor vásárlás előtt beírva e-mail címét és jelszavát, majd a [Bejelentkezés] gombra kattintva tud bejelentkezni. Ha elfelejtette a jelszavát, akkor nyomja meg az [Elfelejtette jelszavát?] gombot, ezután írja be a regisztrációkor megadott email címét és a rendszer a regisztrált e-mail címre elküldi Önnek a jelszót.

  Amennyiben vásárolni szeretne, úgy az első vásárlás alkalmával meg kell adnia a vásárláshoz szükséges adatokat is, így a számlázási és szállítási címét, telefonszámát, adószámát is.

  A felhasználók e-mail címük megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy az üzemeltető/ szolgáltató technikai jellegű üzenetet küldjön számukra. A regisztrált adatokat az üzemeltető kérelemre törli a rendszerből. A törlési kérelem biztonsági okokból csak akkor lesz érvényes, ha a törlési kérelmet a felhasználó e-mailben megerősíti, így elkerülhető, hogy valaki szándékosan vagy tévedésből mást töröljön a regisztrációs adatbázisból. A regisztrációt az e-mail cím azonosítja, tehát egy e-mail címet csak egyszer lehet regisztrálni. 

  A regisztráció kötelezettségekkel nem jár.  4.2. Vásárlás

  A honlapon szereplő termékekre kattintva választhatja ki a kívánt termékcsaládot, és ezen belül az egyes termékeket. Az egyes termékekre kattintva találja a termék fotóját, cikkszámát, ismertetőjét, árát. Önnek vásárlás esetén a honlapon szereplő árat kell megfizetnie.

  Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk!

 • 5. A rendelés menete

  A megrendeléshez a „Kosárba” funkción keresztül juthat el, a kosár megtekintése menüpontnál találja a [TOVÁBB A MEGRENDELÉSHEZ] gombot.


  A megrendelés feladása 5 szakaszból áll:

  1. szakasz: Termék kiválasztás

  2. szakasz: Számlázási és szállítási címek megadása, kiválasztása

  3. szakasz: Szállítási mód választása (házhoz szállítás / helyszíni átvétel)

  4. szakasz: Fizetés módjának kiválasztása, szerződési feltételek elfogadása.

  5. szakasz: Értesítés a megrendelés sikerességéről.

  Az egyes szakaszok között vissza is léphet a számozott szakaszra kattintva, illetve bármikor megszakíthatja a megrendelés feladását. Sikeres rendelés után a rendszer automatikus visszaigazoló e-mail-t küld Önnek a regisztrációnál megadott email címére. A megrendelés leadása és annak visszaigazolása a szállítási szerződés létrejöttét jelenti a megrendelő és a Társaság között.

  A szállítási szerződést magyar nyelven elolvashatja (és letöltheti) a szállító weboldaláról. Elküldött és visszaigazolt megrendelés lemondása, módosítása: Az elküldött és visszaigazolt megrendelések lemondására a kiszállítást legalább 2 órával megelőzően hello@creemorganics.com vagy melinda@creemorganics.com címekre küldött e-mailben vagy a +36304478299 telefonszámon van lehetőség, a megrendelő pontos adatainak megadásával.

  Környezetünk védelme érdekében webshopunk a számlákat elektronikus úton bocsátja Vásárlóik rendelkezésére. Elektronikus számláinkat e-mail-ben küldjük minősített elektronikus aláírással és időbélyegzővel ellátva.

 • 6. A megrendelt termék ellenértékének és a szállítás díjának fizetésének módja

  Házhoz szállítás: Magyarországon és Európán belül a GLS és a MPL futárszolgálattal és szállítjuk a megrendelt termékeket. A teljesítés ideje általában a megrendeléstől számított  3-5 napon belül(2022.Május 16-tól), ami a rendelkezésre álló készlet függvényében változhat. A kiszállítás időpontjáról e-mail-ben és sms-ben küldünk tájékoztatást.

  Személyes átvétel esetén a megrendeléstől számított 48 órán belül e-mailben küldünk tájékoztatást az átvétel időpontjáról.

  Valamennyi átvételi mód esetén mindent elkövetünk a lehető leggyorsabb kiszolgálásért, általunk elháríthatatlan, külső okokból következhet csak be csúszás a fenti jellemző határidőkhöz képest.


  Szállítási díjak GLS futárszolgálattal

  2 kg alatti csomagok szállítási díja

  ·      Bruttó 1690 Ft - Magyarország

  ·      Bruttó 4 465 Ft - Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország

  ·      Bruttó 4 615 Ft - Lengyelország, Németország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Liechtenstein, Bulgária, Svájc

  ·      Bruttó 7 414 Ft - Dánia, Franciaország, Vatikán, Olaszország, Nagy-Britannia, Észak-Írország, Monaco, Írország

  ·      Bruttó 8 019 Ft - Litvánia, Lettország, Spanyolország, Svédország, Észtország, Norvégia, Görögország, Portugália, Finnország

  ·      Bruttó 20 426 Ft - Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Montenegró, Izland, Albánia, Észak-Macedónia, Málta, Törökország, Ciprus, Koszovó


  Szállítási díjak MPL futárszolgálattal

  10 kg alatti csomagok szállítási díja

  · Bruttó 1990 Ft - Magyarország


  Csomagolási díjat nem számítunk fel.

  Vételár és fizetési feltételek

  A weboldalon található termék mellett feltüntetett ár bruttó ár, amely tartalmazza az általános forgalmi adót.


  6.1. A megrendelt termék fizetésének módja

  • Bankkártyával történő fizetés a következő, érvényes és hatályos bankkártyák tulajdonosai számára lehetséges: Visa, American Express, Mastercard, China Unionpay, Paypal
  • Utánvétel: átvételkor a futárnak lehetősége van készpénzzel és kártyával is fizetni

  A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 • 7. Elállás joga

  FOGYASZTÓI TÁJÉKOZTATÓ A 45/2014. (II. 26.) KORM. RENDELET ALAPJÁN


  7.1. Tájékoztató a fogyasztó vevőt megillető elállási jogról

  Fogyasztónak a Ptk. 8:1. § 1. bekezdés 3. pontja szerint csak a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy minősül, így jogi személyek nem élhetnek az indokolás nélküli elállási joggal!

  A fogyasztót a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. § szerint megilleti az indokolás nélküli elállás joga. A fogyasztó az elállási jogát

   

  a.    termék adásvételére irányuló szerződés esetén

  b.   a terméknek,

  c.    több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik,az utoljára szolgáltatott terméknek,

  a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított határidőn belül gyakorolhatja, mely határidő  14 nap.

  A jelen pontban foglaltak nem érintik a fogyasztó azon jogát, hogy az e pontban meghatározott elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja.


  7.2. Elállási nyilatkozat, a fogyasztót megillető elállási vagy felmondási jog gyakorlása

  A fogyasztó a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban biztosított jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján gyakorolhatja.

  Kérjük, hogy az elállási nyilatkozatot és a terméket az alábbi címre visszajuttatni szíveskedjenek:

  CRÉEM Kft.
  Cím: 
  8681 Visz, József Attila utca 2.


  7.3. A fogyasztó elállási nyilatkozatának érvényessége

  Az elállási jogot határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát határidőn belül elküldi. A határidő 14 nap.

  A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy az elállás jogát e rendelkezéssel összhangban gyakorolta.

  Az Szolgáltató a fogyasztó elállási nyilatkozatát annak megérkezését követően köteles elektronikus formában haladéktalanul visszaigazolni, amennyiben az internetes honlapján is biztosítja a fogyasztó számára az elállási jog gyakorlását.

  A Társaság a Megrendelő által arra a termékre kifizetett összeget az elállást követően hiánytalanul visszaküldött, bontatlan termék esetén nyolc napon belül visszatéríti.

  A Megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A Megrendelőt ezen felül egyéb költség nem terheli. A termék visszavétele csak eredeti bontatlan csomagolásában történik meg.


  7.4. Az elállási jog az alábbi esetekben nem gyakorolható

  Az Szolgáltató kifejezetten felhívja az Ön figyelmét, hogy Ön nem gyakorolhatja elállási jogát a 45/2014 (II.26.) Korm. Rendelet 29. §. (1) bekezdésében foglalt esetekben:

  • olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak
  • olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza
 • 8. Jótállás, szavatosság, kellékszavatosság

  8.1. Milyen esetben élhet Felhasználó a kellékszavatossági jogával?

  Felhasználó a Szolgáltató hibás teljesítése esetén a Szolgáltatóval szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.


  Termékszavatosság

  8.2.  A vásárolt termék hibája esetén a Vevő termékszavatossági igényt érvényesíthet.

  Termékszavatossági igényként Felhasználó kizárólag a hibás termék kicserélését kérheti.

  A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek.

  Termékszavatossági igényét Felhasználó a termék szavatossági határidején belül, de legkésőbb a vásárlástól számított két éven belül érvényesítheti igényét.

  E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

 • 9. Vegyes rendelkezések

  A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk (2013.évi V. törvény), fogyasztói szerződéseknél a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. kormányrendelet rendelkezései az irányadók.

 • 10. Panaszkezelés rendje

  A webshop célja, hogy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben, a megrendelő teljes megelégedettsége mellett teljesítsen. Amennyiben a Megrendelőnek mégis valamilyen panasza van a szerződéssel vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát a fenti e-mail címen, vagy levél útján is közölheti.


  Társaságunk a szóbeli panaszt azonnal megvizsgálja, és szükség szerint orvosolja. Ha a Megrendelő a panasz kezelésével nem ért egyet, a Társaság a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul jegyzőkönyvet vesz fel, és annak egy másolati példányát átadja a Megrendelőnek. Ha a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, a Társaság a panaszról jegyzőkönyvet vesz fel, s annak egy másolati példányát átadja a Megrendelőnek.


  A panaszt a Megrendelő az melinda@creemorganics.com vagy hello@creemorganics.com e-mail címen, illetve a  8681 Visz, József Attila utca 2. postacímre megküldött postai levélküldemény formájában közölheti. Társaságunk a vevői panaszt 30 napon belül megvizsgálja és annak eredményéről, valamint a jogorvoslati lehetőségekről írásban tájékoztatja a Vevőt. A válasz másolati példányát 3 évig megőrzi, s azt az ellenőrző hatóságoknak kérésükre bemutatja.

 • 11. Szerzői jogok

  A www.creemorganics.com mint weboldal szerzői jogi műnek minősül, tilos a www.creemorganics.com weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése (többszörözése), újra nyilvánossághoz történő közvetítése, más módon való felhasználása, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Társaság írásos hozzájárulása nélkül.

  A www.creemorganics.com weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni írásos hozzájárulás esetén is csak az adott weboldalra való hivatkozással lehet.

  A Társaság fenntartja minden jogát szolgáltatásának valamennyi elemére, a domain-neveire, az azokkal képzett másodlagos domain nevekre, valamint az internetes reklámfelületeire.

  Tilos a weboldal tartalmának, illetve egyes részeinek adaptációja vagy visszafejtése; a Megrendelői azonosítók és jelszavak tisztességtelen módon történő létesítése; bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldalon vagy annak bármely része módosítható vagy indexelhető.

 • 12. Adatvédelem

  A weboldal adatkezelési tájékoztatója elérhető a következő oldalon: Adatvédelmi szabályzat.

Jöhetnek a sütik?

Oldalunk sütiket használ, hogy minél jobban tudjunk hozzád igazodni és megfelelő irányba fejlődni.

Olvasd el a süti szabályzatunkat!

Javasolt sütik elfogadása Süti beállítások