Secret Ceres

A Secret Ceres meghívást nyújt minden nőnek, hogy lobbantsa fel női létének erejét. Ez a gyönyörű, hagyományos holisztikus szépségápolási termék biztosítja a test számára a tökéletes táplálékot, hogy fenntartsa természetes szépségét.

Secret Ceres

Virágozz belülről

 • Szupertápanyag a Yoni számára
 • A Yoni regenerálása és feszesítése
 • Az egészséges hüvelyi pH fenntartása és a kellemetlen szagok megszüntetése
 • Gomba- és baktériumölő hatású
 • A hüvelyi fertőzések (mint például gombásodás, stb.) kiegyensúlyozása
 • A test külső bőrének regenerálása
 • Csökkenti a striákat, pattanásokat és irritációkat
 • Nemi szerv ápolása szülés után
 • Libidó és az erotikus érzetek fokozása
 • Hormonszintek kiegyensúlyozása
 • Hüvely sejtszintű tisztítása
 • Klimaxos tünetek enyhítése

Hogyan működik?

A Secret Ceres több szinten is működik. Mivel kristályokat és szent kézműves forrásvizet tartalmaz, valamint más alkimista aspektusokat, amelyek összekötnek a női energiával - a Hold energiájával - a Secret Ceres befolyásolhatja a ciklusodat. Sok nő ciklusát egy bizonyos ponttól a Hold ciklusával hangolja össze.

A női test olyan, mint egy rózsabokor: Be kell juttatni a tápanyagokat a gyökerekhez természetesen, hogy teljes virágzásba boruljon! Ugyanígy a Secret Ceres ásványi anyagai és gyógynövénykivonatai is a Yonin keresztül közvetlenül a női test közepébe szívódnak fel, hogy aktiválják a test saját regenerációs folyamatát. A nő nemi szervei felelősek a hormonális egyensúlyáért, ami viszont meghatározza a bőr kinézetét. Minden nő ismeri a menstruáció alatti hormonális ingadozások bőrére gyakorolt káros hatásait. Hasonlóképpen a klimax alatti hormonális egyensúlyhiány csökkenti a bőr nedvességraktározó képességét, és rugalmasságának hiányát eredményezi. Testünk központjában határozzuk meg bőrünk tulajdonságait: feszességét, rugalmasságát, nedvességraktározó képességét, ráncait, szennyeződéseit és ragyogását a nemi szerveink működése szabályozza.

Természet törvénye, hogy az egyensúlynak a test középpontjában kell megtörténnie ahhoz, hogy bármely szervezet egyensúlyba kerüljön. Csak ha egy szervezet központja egyensúlyban van, akkor a szervezet minden aspektusa egyensúlyba kerülhet. A hüvelyi pH-szint kiegyensúlyozása az első lépés az általános egyensúly felé.

Hogyan használd?

Hüvelyi alkalmazás:

 • A tökéletes pH-egyensúly fenntartása érdekében hetente 1 alkalommal 60 másodpercig.
 • Hetente 2 alkalommal, ha egyensúlyhiányt tapasztal, és szeretné helyreállítani hüvelyi pH-ját.

Nedvesítsd meg röviden a Secret Ceres-t folyó víz alatt (szobahőmérsékleten), és helyezd be kb. 1/2 - 3⁄4-ét a hüvelyedbe.
Vedd ki a pálcát 1 perc múlva, és rövid ideig öblítsd le langyos víz alatt. Ezután törölközővel óvatosan szárítsd meg, és tedd vissza az eredeti csomagolásába. Néhány perc múlva feszesítő hatás érezhető a hüvelyben.
24-48 óra elteltével számíthatsz az elhalt hámsejtek némi leválására, így a Yoni rugalmas, megtisztult és megfiatalodott lesz. Javasoljuk, hogy a hüvely belsejét alaposan tisztítsd meg bő vízzel a zuhany alatt, állva vagy guggolva, a mutatóujjadat behelyezve és körkörös mozdulatokkal mozgatva, hogy eltávolítsd a levedlett elhalt hámsejteket. Ezt követően mosd át a külső és belső szeméremajkak között egy mosdókendővel. Kérjük, ne feledd, hogy csak vizet használj, mivel bármilyen kémiai mosakodókrém vagy tusfürdő ellensúlyozza a természetes egyensúlyt, és szagot, valamint irritációt okozhat.

Külső alkalmazás:

A nagyobb bőrfelületeken (pl. striák, kiütések, ekcéma) vagy arcmaszkként történő alkalmazáshoz nedvesítsd be az egész pálcát langyos vízzel, és enyhe nyomással többször dörzsöld át vele a kívánt területeket. A Secret Ceres-t a zuhanyzásból vagy a fürdőből való kilépés után alkalmazd, hogy a maximális felszívódást biztosítsa, amíg a pórusok még nyitva vannak.

Hagyd a Secret Ceres maradványait a bőrön, hogy a lehető leghosszabb ideig, lehetőleg egész éjszaka felszívódjanak. Miután megszáradt, a megszáradt rétegre vizet permetezve és a bőrbe masszírozva újra aktiválhatod. Kisebb bőrrészek (pl. pattanások, kisebb sebek, vágások, rovarcsípések stb.) kezelésére nedvesítsd be a pálca hegyét langyos víz alatt, és dörzsöld be az érintett területet kb. 2 percig.

A hegeket és foltokat úgy kezelheted, hogy a pálca hegyét a heg fölé dörzsölöd, miközben nyomást gyakorolsz a bőrre, hogy a pálca behatolhasson a heges szövetbe. Hagyd a maradékot megszáradni a kezelt területen. Ezt követően öblítsd le a pálcát vízzel, és törülközővel gondosan szárítsd meg. Ismételd meg a folyamatot naponta legalább kétszer.

Hogyan hat a Secret Ceres a bőr megújulására:

Bőrünk minőségét kívülről-belülről, a hormonháztartásunk állapota határozza meg. A növekedési hormonok termelése a korral csökken, ahogyan a bőr nedvességraktározó képessége is.

A Secret Ceres természetes módon serkenti a szervezet sejtmegújulási folyamatát. Az a vedlés, amit 24 óra elteltével a hüvelyben észlelünk, az egész testünk bőrén finomabb módon jelentkezik. Míg testünk nyálkahártyája, beleértve a hüvelyt is, 24 órán belül megújul, addig külső bőrünk 27 naponként újul meg. Javasoljuk, hogy támogasd a tested külső bőrének vedlési folyamatát azzal, hogy naponta egy luffa szivaccsal dörzsöld át a tested! Megállapíthatod, hogy bőröd hajlamos gyorsabban hámlani az olyan területeken, mint az orrod, az állad, a hátad, a karod és a lábad. A Secret Ceres 6 hetes használata után az elhalt bőr hámlásának fokozódását lehet észrevenni az egész testen, mivel felgyorsul a regeneráció. Az arcbőr láthatóan jobb állapotba kerül (a szennyeződések és a pattanások száma csökken, általános megfiatalodott bőrkép alakul ki). Ha naponta luffa szivaccsal hámlasztjuk az egész testet (beleértve az arcot is), majd természetes olajjal hidratáljuk, az támogatja ezt a megújulási folyamatot, valamint a bőr általános egészségét és vitalitását.

Küldetésük

 Az ősi bölcsesség és az őshonos hagyományok megőrzése a modern nők javára, akik felelősséget éreznek a testükért. A biodinamikus mezőgazdaság és az etikus gazdálkodás révén vállalkozásuk hozzájárul az ember és a Föld közötti harmonikus kapcsolat fenntartásához. Elkötelezettségük, hogy átadják a nőknek a természet ajándékát: olyan recepteket, amelyeket sok generáción át adtak tovább, és amelyeket évszázadok óta alkalmaznak. Munkájuk célja, hogy felélesszék egy másik korból származó nők bölcsességét - elfeledett titkokat, amelyeket fel kell eleveníteni, és amelyekre ma óriási szükség van.

Olyan holisztikus termékekre specializálódtak, amelyek az ősi bölcsességen és hagyományokon alapulnak, amelyek Afrikából, Ázsiából és natív Amerikából származnak (háromszoros AAA hozzáférést kapnak olyan helyekre és terekre, ahová csak kevesen léphetnek be). Elkötelezettek a termékek fenntartható beszerzése mellett, tiszteletben tartva azt a földet, ahonnan származnak.

Csomagolás

A csomagolást aprólékosan és minden részletre odafigyelve készítik el. Minden egyes darab egy-egy műalkotás, amely a Secret Ceres gyönyörű dobozát alkotja. Mallence által tervezett és kézzel rajzolt vulva-virág mintától kezdve, amelyet aztán beleszőttek az aranyszínű signature-anyagukba, a rakott tasakon át, egészen a kézzel csomózott és precízen vágott bojtig (A kézzel készített bojtok elkészítése hónapokig tart, de minden egyes lépésükkel támogatunk és fenntartunk egy haldokló mesterséget), a doboz minden egyes része gondosan megmunkált, tisztelegve a benne tárolt varázslatos termék előtt.

Azzal, hogy a folyamat minden egyes lépésénél tiszteletben tartják a "kézművességet", támogatják a kézműveseket. A kézművesség egy olyan művészet, amely kihalófélben van egy egyre gyorsabban fejlődő, gépekkel működtetett világban.

Küldetésük része, hogy életben tartsák a kézműves hagyományokat. Ez a gyönyörű doboz szeretettel készült, azért, hogy olyan terméket tároljon, amely semmihez sem hasonlítható.

Secret Ceres alapítója, Mallence Bart - Williams

Sierra Leone-i - német sokoldalú társadalmi vállalkozó: Publikálás, film, divat, Ayurveda, írás és filantrópia tartozik szakmai repertoárjához. Ő a Secret Ceres alapítója, ez a holisztikus szépségápolási termék, amelynek középpontjában az méh wellness áll. Ma már a világ különböző pontjain él, számos start-up vállalkozásban vesz részt Afrikában.

"Your vagina is not a service provider and much more than an entry and exit. It is connected to your sacred center, which is the source of human life. Your Yoni should be nurtured and honored in a caring and loving way, as it performs undoubtedly the most complex process in our body, so complex that no brain in the world can manage to stimulate it. "

-Mallence Bart-Williams

Vásárlói vélemények

 • Levendula ág

  „The Secret Ceres works! I‘ve been experiencing pH imbalance issues. Since I‘ve been using the magic stick, my flora has improved, I‘m tighter, cleaner, wetter and more orgasmic! Thank you!"

  Olvass tovább
  Twyla S.
 • Levendula ág

  „I highly recommend this to anyone who wants to transform their relationship with their Yoni and sexual energy into a renewed beautiful experience."

  Olvass tovább
  Kelsey W.
 • Levendula ág

  „I thought it seemed like a really weird idea, but wanted to get tighter and I decided to try it. WOW! It made my 60-year-old vagina moist, strong, tight, healthy and young again."

  Olvass tovább
  Jaqueline S.
 • Levendula ág

  „We didn’t know what to expect from Secret Ceres, but after all my staff took one home we were sold on it. We sell them almost daily now and hear nothing but good feedback from our customers."

  Olvass tovább
  Nic Ramsay, owner - She Said! , Brighton
 • Levendula ág

  „About 4-6 weeks after I made this part of my beauty routine I started getting more compliments than normal about my skin; how clear, radiant, and plump it looked.

  I love Secret Ceres and would not want to live without it! Secret Ceres has become one of the three things I would definitely take to a deserted island!"

  Olvass tovább
  Ariane Sommer, writer and socialite, Los Angeles
Jöhetnek a sütik?

Oldalunk sütiket használ, hogy minél jobban tudjunk hozzád igazodni és megfelelő irányba fejlődni.

Olvasd el a süti szabályzatunkat!

Javasolt sütik elfogadása Süti beállítások